Warning: Illegal string offset 'prefix' in /var/www/vhosts/nedvan.nl/httpdocs/globals/functions.php on line 190 NEDVAN - Facility Solutions - Certificering
Informatie aanvragen
Projectverhuizingen
Certificering
Certificering 1Certificering 2Certificering 3
Duurzaam verhuizen

 

NEDVAN vindt het belangrijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Als lid van MVO Nederland besteden wij veel aandacht aan het optimaliseren van de veiligheid van onze klanten en medewerkers, het duurzaam inkopen van (recyclebare) verhuismaterialen, het beperken van energie en brandstofverbruik en het nemen van milieubeschermende maatregelen. Vanzelfsprekend voldoen al onze voertuigen aan de vereiste Europese Emissiestandaarden en verhuizen wij CO2 neutraal.

NEDVAN is in het bezit van het Sustainability Assurance Certificate van FIRA, de onafhankelijke MVO beoordelingsinstantie.

 

Certificering NEDVAN


Kwaliteit

NEDVAN en haar bedrijven beschikken alle minimaal over de kwaliteitcertificaten ISO 9001-2008 en ISO 14000. Tevens zijn de NEDVAN bedrijven aangesloten bij PPV (Keurmerk voor Professionele Projectverhuizers binnen de Organisatie van Erkende Verhuizers) en beschikken zij over het VCA certificaat. Belangrijk, maar de wil om topkwaliteit te leveren komt toch vooral van de medewerkers zelf. Werkt u met NEDVAN dan bent u zeker van een snelle en correcte service en kunt u rekenen op deskundige projectmanagers en (facilitaire) medewerkers met de juiste service mentaliteit en een no-nonsense, pro-actieve instelling.